AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kıllarını koparmak

Kahve falında burun kıllarını koparmak

Kahve falında burun kıllarını koparmak işlerinin de rast gideceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çekilen hasretin biteceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kıllarını koparmak gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında burun kıllarını koparmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılını görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında burundan kıl koparmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılını koparmak bol bol moral depolanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında burunda kıl çekmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir