AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda uzun kıl görmek

Kahve falında burunda uzun kıl görmek

Kahve falında burunda uzun kıl görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yoksulluğa işarettir.

Kahve falında burunda uzun kıl gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında uzun burun kılı görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun burun görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kılları görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalettir.

Kahve falında burun kılı kestiğini görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir