AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılı çekmek

Kahve falında burun kılı çekmek

Kahve falında burun kılı çekmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinin büyüyeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, işlerinin yarım kalacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında burun kılı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Kahve falında burun kılı çekmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında burunda kıl çekmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında buruna su çekmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında burundan ip çekmek elindekileri kaybedeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalettir.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun kılları kesmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında uzun burun kılı görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir