AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı burun görmek

Kahve falında kıllı burun görmek

Kahve falında kıllı burun görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, hayatının düzene gireceğine, kırgınlık yaşanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kıllı burun gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında burun kılı kestiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işarettir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında burunda kıl görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında burun kılları kesmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun kılını koparmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına yorulur.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maceralara atılacağına yorulur.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir