AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılını görmek

Kahve falında burun kılını görmek

Kahve falında burun kılını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kılını gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında burun kılını görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında burun kıllarını koparmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulur.

Kahve falında burun kılını koparmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işarettir.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun burun kılı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Kahve falında burun kılı çekmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir