AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, başarılı bir kişi olunacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında burundan kemik çıktığını gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun kemiği görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında burunda kemik görmek kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında burundan et çıktığını görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kemiği toplamak yeni adımlar atacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında kemik görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir