AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda kemik görmek

Kahve falında burunda kemik görmek

Kahve falında burunda kemik görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, zafer elde edileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında burunda kemik gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Kahve falında burun kemiği görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında burunda kemik görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan kemiği görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklere kemik vermek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kemik kusmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işarettir.

Kahve falında kol kemiği görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir