AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kemiği toplamak

Kahve falında insan kemiği toplamak

Kahve falında insan kemiği toplamak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kötü sözler duyacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, ağız tadının bozulmayacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kemiği toplamak gördüyseniz:

  • Parasal konuları nasıl yönettiğiniz fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında insan kemiği toplamak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemik toplamak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan kemik toplamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kemiği toplamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında ölü kemikleri toplamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek refah düzeyinin düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir