AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek bol muhabbette kalacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, vefa göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kazançlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında insan kemiği görmek sıhhat ve huzur bulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insan kemikleri görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir