AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kemiği görmek

Kahve falında burun kemiği görmek

Kahve falında burun kemiği görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kemiği gördüyseniz:

  • Kendi başınıza ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında burunda kemik görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında burun kemiği görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işarettir.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kemiklerini kırmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan kemiği görmek zor zamanların biteceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir