AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, moralinin bozulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burunda kemik görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kemiği görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış kemik görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemik kırılması görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir