AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında kemik görmek

Kahve falında ağzında kemik görmek

Kahve falında ağzında kemik görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hem de para kaybettireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çıkmaza düşeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında kemik gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Kahve falında ağzından kemik çıkarmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında kemik görmek para ve makam sahibi olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında balık kemiği görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işarettir.

Kahve falında mezarda kemik görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret eder.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Kahve falında kemiksiz et görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, borç ödemeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir