AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan et çıktığını görmek

Kahve falında burundan et çıktığını görmek

Kahve falında burundan et çıktığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarının da çözüleceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında burundan et çıktığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Kahve falında burundan et çıktığını görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gün sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burundan et çıkarmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun eti görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Kahve falında burunda et görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ağzından et çıktığını görmek karısının çok mutlu olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir