AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan et çıkarmak

Kahve falında burundan et çıkarmak

Kahve falında burundan et çıkarmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, helal ekmek yeneceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan et çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında burundan et çıkarmak sağlık sorunlarının geçici olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında burundan ip çıkarmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında burundan petek çıkarmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak ekmeğinin artacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına inanılır.

Kahve falında burundan et çıktığını görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun eti görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir