AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun eti görmek

Kahve falında burun eti görmek

Kahve falında burun eti görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun eti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ya da sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında burundan et çıktığını görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burundan et çıkarmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burunda et görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına yorulur.

Kahve falında burun eti görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun burun görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında burun yıkamak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında burun çizmek mal kayıpları da yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun yaptırmak durumun değişmesine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir