AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan böcek çıkarmak

Kahve falında burundan böcek çıkarmak

Kahve falında burundan böcek çıkarmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, sorunlarını çözebileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burunda böcek görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burundan ip çıkarmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında burundan petek çıkarmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında burundan et çıkarmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından böcek çıkarmak ticaretinin ilerleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir