AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan petek çıkarmak

Kahve falında burundan petek çıkarmak

Kahve falında burundan petek çıkarmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burundan petek çıkarmak gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında burundan petek çıkarmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında burun peteği görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında burunda petek görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, aradaki buzları eriteceğine yorulur.

Kahve falında burnundan petek çıkarmak kazancının yerine gelmesine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı bal peteği görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında petekten bal yemek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında petekte arı görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında petekli bal almak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir