AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan ip çıkarmak

Kahve falında burundan ip çıkarmak

Kahve falında burundan ip çıkarmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında burundan ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında burundan ip çıkarmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burundan ip çekmek daha rahat bir nefes alacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan et çıkarmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine tabir olunur.

Kahve falında burundan böcek çıkarmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında burundan petek çıkarmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinden ip çıkarmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir