AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda siyah nokta görmek

Kahve falında burunda siyah nokta görmek

Kahve falında burunda siyah nokta görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, başarılarının azalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burunda siyah nokta gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında siyah nokta temizlemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nokta patlatmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir