AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nokta patlatmak

Kahve falında siyah nokta patlatmak

Kahve falında siyah nokta patlatmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah nokta patlatmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah nokta patlatmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, günahların af olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah nokta temizlemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek onu darda bırakmayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde siyah nokta görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir