AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak hep dua edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıkmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak kötü halin son bulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet eder.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir