AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta patlatmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah nokta temizlemek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir