AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çok güzel günler görüleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah nokta sıkmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir