AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nokta temizlemek

Kahve falında siyah nokta temizlemek

Kahve falında siyah nokta temizlemek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta temizlemek gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında siyah nokta temizlemek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah nokta patlatmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir