AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kötü günlerinin biteceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah nokta sıkmak yeterli kimse haline geleceğine, kişinin tek başına kalacağına işarettir.

Kahve falında siyah nokta patlatmak sağlığının bozulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında burnunda siyah nokta görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nokta temizlemek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir