AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kişinin içinin daralacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sınırlarına ne kadar saygı gösterirseniz, o kadar fazla destek bulacaksınız.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde siyah nokta sıkmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kötü haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta sıkmak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına inanılır.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıkmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek zevki sefa içinde olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah nokta temizlemek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir