AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda piercing görmek

Kahve falında burunda piercing görmek

Kahve falında burunda piercing görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, işlerin yoluna gideceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, huzurunu yerine getireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında burunda piercing gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında burunda piercing görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında buruna piercing takmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet eder.

Kahve falında buruna hızma takmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Kahve falında buruna darbe almak fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun oynamak yeni bir haneye sahip olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında delik burun görmek hedeflere ulaşamayacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun sümkürmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir