AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruna darbe almak

Kahve falında buruna darbe almak

Kahve falında buruna darbe almak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, gereken sabrı göstereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların sürekli artacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buruna darbe almak gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Kahve falında buruna darbe almak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darbe yapmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işarettir.

Kahve falında darbe almak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında başına darbe almak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalettir.

Kahve falında başına darbe yemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında darbe yapıldığını görmek çok sağlıklı olunacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kafaya darbe yemek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darbe olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir