AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun sümkürmek

Kahve falında burun sümkürmek

Kahve falında burun sümkürmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işarettir.

Kahve falında burun sümkürmek gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında burun sümkürmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında peçeteye sümkürmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sümkürmek hasta olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında suya sümkürmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sümkürdüğünü görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kan sümkürmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sümük sümkürmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mendile sümkürmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir