AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik burun görmek

Kahve falında delik burun görmek

Kahve falında delik burun görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, başarılı bir kişi olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kariyer sahibi olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında delik burun gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Kahve falında delik burun görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında burun deliklerini görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında burun deliği görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya tabir olunur.

Kahve falında burunda delik görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında burun estetiği olduğunu görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında burun tıkanıklığı görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında burundan öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burundan nefes almak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir