AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük burunlu kadın görmek

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yarar getireceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu kadın gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük burun görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu bebek görmek malının ve parasının ziyan olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında burun büyük görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında büyük kadın görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir