AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruna piercing takmak

Kahve falında buruna piercing takmak

Kahve falında buruna piercing takmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına inanılır.

Kahve falında buruna piercing takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında buruna piercing takmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında burunda piercing görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, amacına ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında buruna hızma takmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna küpe takmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında piercing takmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında dile piercing takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölümle burun buruna gelmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Kahve falında burun kanadığını görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir