AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruna hızma takmak

Kahve falında buruna hızma takmak

Kahve falında buruna hızma takmak güzel sözler işiteceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, onlara galip geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında buruna hızma takmak gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında buruna hızma takmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun hızması görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kazancın her daim artacağına yorulur.

Kahve falında altın hızma takmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yanlış adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnuna hızma takmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burna hızma takmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hız teknesine binmek çok yorulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında hız yapan araba görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hız teknesi görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, şansının ve bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir