AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun oynamak

Kahve falında burun oynamak

Kahve falında burun oynamak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, huzursuz olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında burun oynamak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında burun oynamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında burunla oynamak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine tabir olunur.

Kahve falında burun ameliyatı görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Kahve falında burun yalamak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında burun ameliyatı olacağını görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun içinde kurt görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir