AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda kıl görmek

Kahve falında burunda kıl görmek

Kahve falında burunda kıl görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında burunda kıl gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Kahve falında burun kıllarını koparmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılını koparmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek fikirlerinin çatışacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında burun kılı çekmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir