AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılı görmek

Kahve falında burun kılı görmek

Kahve falında burun kılı görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, elinin de bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılı gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında burunda kıl çekmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında burun kılı çekmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet eder.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bir fitne çıkarmaya rivayet eder.

Kahve falında burunda kıl görmek rahatın yerine geleceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında burun kılları kesmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek rızkın gittikçe azalacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir