AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılını kestiğini görmek

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kılını kestiğini gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılı kestiğini görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılı koparmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uzun burun kılı görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, endişelerini silip atacağına işaret eder.

Kahve falında burun kılı almak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında burunda kıl çekmek dünyasının bir anda değişeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında burun kılları görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir