AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılını koparmak

Kahve falında burun kılını koparmak

Kahve falında burun kılını koparmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılını koparmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında uzun burun kılı görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burundan kıl koparmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında burun kılları kesmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine işaret eder.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında burun kılları görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burunda kıl görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir