AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda et görmek

Kahve falında burunda et görmek

Kahve falında burunda et görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Kahve falında burunda et gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında burun eti görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında burundan et çıktığını görmek insanlarla bir araya geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine inanılır.

Kahve falında burunda et görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan et çıkarmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında burun kılları kesmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek çarelere kavuşacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında uzun burun kılı görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir