AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun burun kılı görmek

Kahve falında uzun burun kılı görmek

Kahve falında uzun burun kılı görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bollaşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında uzun burun kılı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun burun kılı görmek emeklerinin karşılığını alacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun burunlu birini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun burunlu adam görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun burun görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, zararların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir