AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, güzel günler geçireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında burun uzaması görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Kahve falında burun uzamasını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kılların uzamasını görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Kahve falında uzamış kıl görmek büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına alamet eder.

Kahve falında kıl uzaması görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılları uzamış görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir