AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılları kesmek

Kahve falında burun kılları kesmek

Kahve falında burun kılları kesmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında burun kılları kesmek gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında burun kılları kesmek koyu muhabbette kalacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında burun kıllarını kesmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında burun kesmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek keyfinin olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılını koparmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burunda kıl görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında burundan kıl koparmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işlerin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir