AnaSayfa / Genel / Kahve falında darbe olduğunu görmek

Kahve falında darbe olduğunu görmek

Kahve falında darbe olduğunu görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında darbe olduğunu gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında darbe olduğunu görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında buruna darbe almak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında darbe almak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında bıçak darbesi yemek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri darbe görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darbe yapıldığını görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında darbe yapmak başarılarının takdir edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında darbe görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir