AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına darbe yemek

Kahve falında başına darbe yemek

Kahve falında başına darbe yemek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, girişimlerde bulunacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, onları okula göndereceğine, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başına darbe yemek gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Kahve falında başına darbe yemek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında başına darbe almak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında darbe yemek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya darbe yemek malını ve parasını kaybedeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak darbesi yemek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç darbesi yemek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnına darbe almak uzun bir süre boyunca çekeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buruna darbe almak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir