AnaSayfa / Genel / Kahve falında darbe yapıldığını görmek

Kahve falında darbe yapıldığını görmek

Kahve falında darbe yapıldığını görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darbe yapıldığını gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında darbe yapıldığını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına darbe yemek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işarettir.

Kahve falında karnına darbe almak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya darbe yemek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında bıçak darbesi almak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kılıç darbesi almak birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darbe almak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir