AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılları görmek

Kahve falında burun kılları görmek

Kahve falında burun kılları görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılları gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Kahve falında burun kılları kesmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burunda kıl çekmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında burun kılı almak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun kılını koparmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kılı görmek zor bir döneme gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında burun kılı koparmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek kazancın katbekat artacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir