AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun tutmak

Kahve falında burun tutmak

Kahve falında burun tutmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına işaret eder.

Kahve falında burun tutmak gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında burun tutmak gönlünün ferahlayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında burun aktığını görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun akıntısı görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kırıldığını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna piercing takmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulur.

Kahve falında karga burun görmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında burun kurdu görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir