AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun aktığını görmek

Kahve falında burun aktığını görmek

Kahve falında burun aktığını görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, zorluklarını aşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında burun aktığını gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında burun aktığını görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında burun akması görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burunsuz insan görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük burun görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel burun görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında burun ameliyatı olmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir