AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun akıntısı görmek

Kahve falında burun akıntısı görmek

Kahve falında burun akıntısı görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Kahve falında burun akıntısı gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında burun akıntısı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında rahim akıntısı görmek işlerinde kara geçeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına yorulur.

Kahve falında akıntılı suda yüzmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında kadınsal akıntı görmek verdiği emeklerin heba olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahimde akıntı görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın akıntısını görmek aşama göstermeyeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah akıntı görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında memede akıntı görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir