AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga burun görmek

Kahve falında karga burun görmek

Kahve falında karga burun görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karga burun gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında karga burun görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük karga görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde karga görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında karga vurduğunu görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karga tüyü görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kargayı öldürmek hileye, fesada bulaşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan karga görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir